El Parc Agrari del Baix Llobregat, protagonista de la segona Conferència de Tardor de La Rutlla.

Situat a la vall baixa del riu Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat, el Parc Agrari té una superfície de 3.489,83 hectàrees, distribuïdes en catorze municipis que tenen una població de 818.076 habitants.

El Consorci del Parc Agrari és l’ens encarregat de la gestió del Parc. Els seus objectius són potenciar l’activitat agrària impulsant programes específics que permetin preservar els valors productius de l’espai agrari i promocionar el producte local de qualitat i el consum de proximitat. Per assolir aquests propòsits, el Consorci ha creat el distintiu Producte Fresc del Parc Agrari que identifica un territori productor de fruites i verdures gestionat de forma integral i amb un projecte futur de preservar l’activitat agrària viable i sostenible.

Sense deixar de banda la seva biodiversitat, associada a l’activitat agrària, aquesta activitat ha estat la plataforma per a la dinamització local amb els mercats de pagès, les fires i la gastronomia amb identitat pròpia.

Per ajudar-nos a conèixer una mica més la seva importància i la dels seus productes per a la nostra dieta diària, ens visitarà l’Elena Isla, Tècnica del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, qui ens parlarà de “El Parc Agrari del Baix Llobregat. La seva contribució a la producció de fruita i verdura per a un consum de proximitat”.

DATA                    Dijous 15 d’octubre de 2020.

HORA                   18:30 h. – 20:00 h.

LLOC                     Sala d’actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer; Carrer Baldiri Aleu, 6 de Sant Boi de Llobregat.

NORMATIVA D’ASSISTÈNCIA

  • Aforament limitat, cal fer una reserva prèvia al mail cesantboians@gmail.com.
  • Cal dur mascareta en tot moment i mantenir les distàncies de seguretat, tant a l’interior com a l’exterior del recinte, seguint sempre les indicacions del personal de la organització.

Font: https://parcs.diba.cat/web/baixllobregat