Suspensió de la XIIIª Trobada de Centres d’Estudis i Estudiosos d’Eramprunyà

Les darreres dades negatives de l’evolució de la pandèmia en el nostre territori han forçat a la suspensió de la XIII Trobada de Centres d’Estudis i Estudiosos d’Eramprunyà. Enguany, sota el tema “Estiueig i turisme a Eramprunyà als segles XIX i XX”, estava organitzada pel Centre d’Estudis de Gavà i s’havia de dur a terme en el Museu d’aquesta població el proper dissabte 24 d’octubre..

Malgrat tot, el Centre d’Estudis de Gavà publicarà, tal i com fa habitualment, totes les actes presentades. La Rutlla hi participa amb les ponències “El patrimoni dels estiuejants i l’eclesiàstic durant la guerra civil i en els primers anys de la postguerra”, de la Maria Lledó Barrera i la Vanessa Martin i “Centre Estiuenc Sant Jordi. Sant Boi de Llobregat”, de la Maria  Lledó Barreda i Casanova.

Des de la Rutlla volem donar tot el suport als companys del Centre d’Estudis de Gavà, especialment per tota la feina feta durant els darrers anys, amb l’esperança i el desig de poder-nos trobar aviat en una nova edició de les Trobades.