Comencen les Conferències d’estiu de La Rutlla amb la científica de Núria Salán.

Amb un gran èxit de participació, aquest dimarts 7 de juliol van donar inici les Conferències d’Estiu amb la primera de les ponents, la científica santboiana Nuria Salan. La Salan, com ella mateixa li agrada anomenar-se, és doctora en enginyeria metal·lúrgica i, després de dedicar-se molt de temps gairebé exclusivament a la docència, la seva activitat actual és centra en la “divulgació de la tecnologia entre el jovent i la captació de vocacions femenines per a la tecnologia en general.”

En la conferència, que dur per títol “L’enginy (in)visible”, dona valor a aquesta captació amb un repàs de les dones que han estat i són claus en l’avanç de la ciència, tot i l’anonimat de gran part d’elles.

La propera setmana canviem de tema i ens endinsem en el mon de la natura en general i de la botànica en particular, amb la xerrada d’en Valentí González que es centra en l’espai natural del Montbaig-Montpedrós. No hi falteu !!