IIes JORNADES D’INVESTIGACIÓ SANTBOIANA

Tot i les dificultats i incerteses derivades de la situació actual, i esperonats per l’èxit de les primeres Jornades, tenim el plaer de convidar-vos a la segona edició de les Jornades d’Investigació Santboiana, Al igual que a la primera edició, la temàtica és lliure, centrada, això si en la nostra població, i oberta a tothom que vulgui compartir i donar a conèixer el seu treball.

Inicialment, s’ha previst que es desenvoluparan en el format presencial habitual, seguint, això si, les pertinents mides de seguretat i salut relacionades amb el COVID19. Si la situació canvies de cara a la tardor, es buscaran fórmules alternatives per fer-les ni que sigui en format digital.

DATA: 21 de novembre de 2020

LLOC: Casal La Gralla (Sant Boi de Llobregat)

TEMA: S’acceptaran propostes que tractin qualsevol temàtica relacionada amb la nostra ciutat, Sant Boi de Llobregat.

EL LLOC I FORMAT D’AQUESES JORNADES PODEN PATIR VARIACIONS EN FUNCIÓ DE L’EVOLUCIÓ DE LA PANDÈMIA PEL COVID-19.

TREBALLS:

  • Seran en format comunicació, pòster i/o vídeo.
  • Per a la presentació de les comunicacions es disposarà d’entre 15 i 20 minuts (en funció del nombre de propostes rebudes), els pòsters es presentaran en format relatoria i els vídeos hauran de tenir una llargària no superior als 10 minuts (vídeo i presentació prèvia, si cal).
  • Els treballs han de ser inèdits. Hi haurà un Comitè Científic per valorar la idoneïtat o no de les propostes.

TERMINIS:

  • Enviament de resums: 5 d’octubre.
  • Enviament de treballs definitius: 2 de novembre.

CARACTERÍSTIQUES DELS TREBALLS PER EDITAR:

  • Comunicacions: 25.000 caràcters. 5 fotografies
  • Pòsters: 12.500 caràcters.

Per a qualsevol dubte i per enviar els resums i propostes, s’ha habilitat la següent adreça de correu electrònic: jornadeslarutllaces@gmail.com